За нас

Пресбетонел ЕООД e производител на вибропресовани бетонови изделия – павета, тротоарни плочи, бордюри, паркинг елементи, канализационни елементи и др. Материалите, с които се произвеждат изделията, са с доказан произход, придружени с необходимите сертификати.

Дружеството разполага с най-съвременна, напълно автоматизирана производствена линия на немската фирма „HESS “. Автоматизацията на производсвото, наличието на система за производствен контрол, квалифицираният персонал и лабораторията за изпитване, дават гаранция за високото качество на произвежданата продукция, отговаряща на европейските стандарти. Бетоновите изделия могат да бъдат оцветени в неизброим диапазон от цветове, тъй като заводът е оборудван с инсталация за оцветяване позволяваща смесване на цветове и разнообразни комбинации.

Производствената линия разполага със система „Колор микс“, където един вид бетоново изделие може да се оцвети с до три различни цвята едновременно, преливащи един в друг.

Друга възможност е производството на „мити“ настилки, които придават атрактивна визия и в същото време имат изключителна издръжливост. Всички тези детайли ни позволяват да ви доставим най-качествените продукти.

Изобилието от разнообразни асортименти могат да задоволят и най-претенциозния вкус, осигуряват голяма механична здравина, точни линейни размери, дълготрайност, мразоустойчивост и позволяват всевъзможни комбинации и художествени решения.

За да подобрим контрола на качеството оборудвахме собствена лаборатория на територията на предприятието за изпитване на готовата продукция съгласно стандартите в ЕС.

Постоянният стремеж към подобряване качеството на работа, технологичните обновления и установяването на коректни отношения с клиентите, ни дават приемуществото на предпочитан партньор.